Website laten maken in Limburg? Doen!

Niet zomaar een website, maar jouw online identiteit
Een professionele website is in deze tijd een must. Het volstaat niet langer om alleen maar online aanwezig te zijn: je moet opvallen en boven je concurrenten uitspringen. Jouw website moet er niet goed uit zien, maar perfect. En daar komen wij om de hoek kijken! 

De websites die wij bouwen bieden de juiste mix tussen functionaliteit, design en gebruiksgemak. Wij helpen je op weg, denken continu met je mee en geven proactief advies om zo samen met jou het beste resultaat neer te zetten.

Responsive design is noodzakelijk
Anno 2021 bezoekt ca. 53% van de bezoekers jouw website via een smartphone, 44% via een computer/laptop en ca. 3% via een tablet. Daarom dient jouw website correct weergegeven te worden op verschillende schermgroottes.

Responsive webdesign zorgt er voor dat je website lay-out zich aanpast aan het scherm waarop de website bekeken wordt. De websites die wij bouwen worden standaard responsive gebouwd.

Transparant en persoonlijk
Voor velen is een website laten maken, en alles wat hierbij komt kijken, hocus pocus. We merken dan ook regelmatig dat men het lastig vind om aan ‘project website’ te beginnen. Toch is het essentieel voor je organisatie om over een professionele website te beschikken. 

Daarom ontzorgen wij jou volledig, zowel tijdens de bouw als na oplevering van de website. Daarnaast is het eenvoudig om jouw eigen website zelf te beheren. Als je met Word overweg kunt, kun je ook zelf tekst en afbeeldingen plaatsen op jouw website.

Mocht je echt vastlopen? Dan kun je altijd op ons terugvallen! Bellen, appen, mailen, het kan allemaal. Wij staan voor persoonlijke service.

Ook een website laten maken in Limburg?