Domeinnaam kopen

Maak werk van je idee
Het is belangrijk om een goede domeinnaam te bedenken voor je website of webshop. Indien gewenst helpen we je graag hierbij. De domeinnaam is je adres op het internet, de naam die iedereen in zal typen om op jouw website of webshop te komen. 

Heb je een briljante ingeving voor een domeinnaam? Laat deze dan z.s.m. vastleggen door ons, vóórdat de naam al bezet is. Wij rekenen geen extra kosten voor het vastleggen van jouw domeinnaam.

Heb je elders al een domeinnaam vastgelegd? Geen probleem, deze kun je gewoon blijven gebruiken. Wij koppelen kosteloos jouw domeinnaam aan je nieuwe website of webshop.

Domeinnaam vanaf €1
Een domeinnaam bij WebZuid betaal je per jaar. We hanteren zeer scherpe tarieven. Een .nl-domein heb je al vanaf €1,-. Ook is het mogelijk om verschillende domeinnamen aan te schaffen en deze te laten doorverwijzen naar één website.

We bieden meer dan 400 extensies aan, maar de meest gangbare, vooral in Zuid-Nederland, zijn toch wel .nl, .be, .de en .com. Zodra we een afspraak gemaakt hebben, adviseren we je graag welke domeinnaam en extensie het best passen bij jouw bedrijf. De keuze maak je uiteindelijk natuurlijk zelf. 

Domeinnaam kopen?