Copywriting & Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Hoe kom je op de eerste pagina van Google?
Teksten die goed geschreven zijn, relevante, originele en waardevolle informatie bevatten, dát zijn de teksten waardoor je positie binnen Google versterkt wordt. En een betere positie binnen Google zorgt voor meer bezoekers op jouw website! 

We maken onderscheid tussen copywriting en SEO. De kunst is om het beste van copywriting en SEO te combineren.

Schakel onze hulp in voor het schrijven van pakkende, boeiende en zoekmachine-vriendelijke webteksten.

Copywriting
Copywriting is een vak apart. Een goede copywriter zorgt ervoor dat jouw verhaal verteld wordt in de juiste woorden, op een aantrekkelijke manier en met natuurlijk een correcte spelling en grammatica. Je kent jouw eigen verhaal als geen ander, maar jij hebt andere talenten, net zoals wij onze talenten hebben.

Wij vertalen jouw verhaal in een oplossing. Wanneer je zelf over je eigen bedrijf gaat schrijven, is alles waarschijnlijk belangrijk voor jou. Het is immers ‘jouw kindje’. Je hebt iets opgebouwd en zou het liefst vol trots alles willen vertellen hierover. 

Jouw doelgroep geeft hier echter minder om. Je doelgroep wil simpelweg snel kunnen zien of jij met jouw producten of diensten voldoet aan hun vraag, en waarom jij hun geld waard bent.

SEO: schrijven voor Google
Je hebt jouw product of dienst mooi gepositioneerd op je fantastische website. Alleen heb je nog niet echt bezoekers. Hoe kom je dan aan bezoekers voor je website? Waar haal je deze vandaan? Uit de zoekmachine! En met zoekmachine bedoelen we vooral Google. Maar liefst 93% van iedereen ter wereld die zoekt via een zoekmachine, gebruikt Google. 

Een aantal jaren geleden was het nog relatief gemakkelijk om middels een paar handige trucjes op de eerste pagina van Google terecht te komen, zoals de zoekwoorden (in ons geval bijvoorbeeld: website laten maken Limburg) terug te laten komen in de teksten.

Tegenwoordig is het algoritme van Google zo sterk ontwikkeld, dat het voorrang geeft aan kwalitatieve teksten. En dat gaat verder dan simpelweg de juiste hoeveelheid zoekwoorden in de tekst proppen.

Voordelige website laten maken in Limburg?