Onze diensten - alles onder één dak

Contact

Reviews

Jana Christina
Jana Christina
08/02/2022
Voor mijn bedrijf Time To Train een duidelijke website ontworpen! Fijn contact en goede afspraken. Zeker een aanrader!
Chayenne Corstjens
Chayenne Corstjens
06/02/2022
Super service! WebZuid is heel flexibel en denkt met je mee. Niks is teveel gevraagd. Ik zou WebZuid aan iedereen aanraden.
laura Boom
laura Boom
19/12/2021
Heel fijn om mijn eerste website samen met WebZuid te realiseren. Fijne communicatie!
Marc van der Looij
Marc van der Looij
09/08/2021
Wij hebben door WebZuid.nl een nieuwe huisstijl en een nieuwe website voor ons bedrijf laten maken. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat de geleverde service en de communicatie. Kortom een aanrader.
Edwin Kruyf
Edwin Kruyf
19/07/2021
Eerst bij andere navraag gedaan die ook door Webzuid hun website hebben laten maken, iedereen is zeer tevreden over de samenwerking met dit bedrijf. Luuk denkt mee, en heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Marlie Mols
Marlie Mols
04/06/2021
Engelen Aanhangwagens
Engelen Aanhangwagens
17/05/2021
Engelen aanhangwagens.nl draait super. De site kunnen we zelf steeds meer aanvullen en dit werkt perfect. Bedankt!
Cillekens Dreessens B.V.
Cillekens Dreessens B.V.
04/05/2021
Na een goed kennismakingsgesprek hebben wij besloten om met Webzuid in zee te gaan voor het maken van onze nieuwe website en webshop. Door goede communicatie, veel kennis en expertise hebben we in zeer korte periode een nieuwe website met webshop online kunnen zetten. Voor de webshop is een maatwerk koppeling gemaakt zodat gegevens tussen de webshop en ons verkoopsysteem gesynchroniseerd kunnen worden. Het goed meedenken vanuit Webzuid hierin is van cruciaal belang geweest om het huidige resultaat te bereiken.
Boot Center Wessem
Boot Center Wessem
19/03/2021
Afgelopen week heeft Luuk onze nieuwe website opgeleverd. Na een intensief voortraject mag het resultaat er ook zijn. De goede info, simpele uitleg, strakke planning en snelle communicatie hebben gezorgd dat wij voor WebZuid hebben gekozen. Absoluut een aanrader.
Willeke Simons
Willeke Simons
10/02/2021
Onlangs heeft Luuk mijn nieuwe website gemaakt. Hij heeft hierin rekening gehouden met al mijn wensen en ik ben erg tevreden en blij met het resultaat. Dankjewel Luuk!

Volg ons