Adverteren in Google (SEA)

Jouw bedrijf direct bovenaan in Google 
Iedereen hoopt dat zijn of haar website bovenaan in Google komt te staan, of in ieder geval op de eerste pagina. Helaas duurt het altijd een tijd voordat Google jouw website opneemt in de organische (lees: niet-betaalde) zoekresultaten. 

Ben je eenmaal vindbaar in Google, dan is het nog de kunst om op die felbegeerde eerste pagina terecht te komen. Wat met jou, zijn er wellicht duizenden anderen die hetzelfde willen bereiken. Hoe zorg je er dan toch voor dat je direct bovenaan in Google staat?

Search Engine Advertising (SEA) 
Adverteren binnen Google is een snelle en effectieve manier om met je bedrijf bovenaan in Google te komen. Doordat jouw website bovenaan in Google staat krijg je wellicht veel meer bezoekers. En hoe meer bezoekers, hoe groter de kans dat je jouw dienst of product verkoopt!

Hiervoor brengen wij eerst alle relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf of product in kaart. Daarbij houden we te allen tijde rekening met jouw doelstellingen en budget. Vervolgens zetten wij de advertenties in elkaar. Na jouw goedkeuring starten we met  adverteren. De advertenties worden doorlopend gemonitord en waar nodig bijgewerkt. Door middel van periodieke rapportages houden we je op de hoogte van de voortgang en resultaten van de campagnes. 

Goed om te weten: bij het adverteren binnen Google betaal je pas zodra iemand klikt op jouw advertentie. Je betaalt dus nooit voor niets! 

Website laten maken in Limburg?