Weer een aantal nieuwe websites opgeleverd!

We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het ontwikkelen van een aantal websites! Er kwamen op korte tijd veel aanvragen voor nieuwe websites en andere werkzaamheden binnen, waardoor het bijhouden van de blog er een beetje bij in is geschoten. Maar mooi dat zoveel mensen vertrouwen in ons hebben!

We hebben de afgelopen tijd een aantal voordelige en professionele websites in Limburg gemaakt, en ééntje voor een klant uit Rotterdam.

De eerste website is de website voor Toertje Thorn, uit, zoals de naam al zegt, Thorn.
Toertje Thorn organiseert allerlei activiteiten/wandeltochten door de pittoreske Limburgse dorpen Thorn en Wessem. Het ervaren Gidsenteam van Toertje Thorn wil u graag kennis laten maken met deze historische en karakteristieke pareltjes in het Midden-Limburgse maaslandschap. Laat u door de professionele stadsgidsen rondleiden door de boeiende geschiedenis van het witte stadje Thorn met haar imposante Abdijkerk en het pittoreske maasdorp Wessem, beide gelegen in de Midden-Limburgse gemeente Maasgouw. Prachtige huizen uit de 17e en 18e eeuw, oude straatjes met een bestrating van maaskeien en kinderkopjes, historische kerken en nog veel meer. En voor je het weet ontdek je juist plekjes die misschien minder bekend zijn, maar wel verbluffend mooi!

De tweede website is de website voor een fotografe uit Rotterdam: Janine Fotografeert
Janine is een gepassioneerde fotografe met ruime ervaring in projectinrichting en interieurvormgeving. Met kennis van inrichting, kleuren en materialen kijkt zij op een andere manier naar interieurfotografie. Natuurlijk kan je prachtige foto’s maken met mobiele telefoons, maar een goede interieurfoto vraagt meer. Zij fotografeert o.a. voor bedrijven, inrichters en interieurontwerpers. Voor Janine Fotografeert hebben we een webshop gebouwd waar ze haar eigen producten kan gaan verkopen!

De derde website is de website voor een kapster uit het Limburgse Panheel: Maud’s Knipperie
Maud knipt zowel dames, heren en kinderen. Ook kunt u hier terecht voor föhnen, haren verven, coupe de soleil, balayage en permanenten. Het mooie aan deze website is dat er een reserveringssysteem ingebouwd zit, waardoor klanten zelf online een afspraak kunnen maken voor een bepaald tijdsslot!

De vierde website is de website voor een interieurbouwer uit het Limburgse Wessem: Tim Leblanc Interieur

De vijfde website is de website voor een administratiekantoor uit Thorn: Administratiekantoor H. Nelissen
Administratiekantoor H. Nelissen V.O.F. richt zich op het verzorgen van administraties, salarisadministraties en belastingzaken voor bedrijven en voor particulieren. Het voeren van een bedrijfsadministratie kan vaak op een eenvoudige manier en moet niet ingewikkelder gemaakt worden dan nodig is.

Tot slot hebben we nog wisselende werkzaamheden uitgevoerd voor het twee bedrijven uit Ittervoort: Adco Timmerwerken en Kunstof Kozijnen Limburg.

Al met al dus een drukke maar zeer leuke periode achter de rug, met veel klanten uit verschillende branches!

Wil jij ook een voordelige website laten maken in Limburg? WebZuid bouwt voordelige websites in Limburg met een professionele uitstraling, geheel naar wens! Neem snel contact met ons op via 06 – 402 483 16 of info@webzuid.nl!!