Is een mobiele website nu echt zo belangrijk?

JA, EEN MOBIELE WEBSITE IS ECHT ZO BELANGRIJK! Cijfers van Google wijzen uit dat er sinds enkele jaren sprake is van een stijgend aantal gebruikers van smartphones. Steeds meer internetverkeer loopt via de mobiele telefoon of (in lagere aantallen) via een tablet.
Producten of diensten worden dus al lang niet meer alleen via een desktop of laptop gekocht. Online shopping gebeurt steeds vaker op een smartphone. Een potentiële klant beoordeelt de website binnen enkele seconden en bepaalt vervolgens of hij/zij verder gaat kijken op de website, of opzoek gaat naar een ander bedrijf (de concurrent).

Website laten maken in Limburg
Een goede website is geschikt voor alle mobiele devices

WebZuid biedt mobielvriendelijke (responsive) websites en webshops aan

Een responsive website, is een website waarvan de inhoud zich aan het apparaat van de bezoeker aanpast. Een website op de desktop is te breed om op de smartphone te tonen. Een responsive website zorgt ervoor dat de content zo wordt aangepast dat het goed leesbaar en aanklikbaar is op een smartphone en tablet. Liggen of staand maakt niet uit, een responsive website past zich altijd aan.

Enkele voordelen van een responsive website

1. De website komt hoger in Google;
2. Steeds meer mensen surfen via de smartphone of tablet;
3. Oriënteren en beslissen gebeurt steeds vaker tijdens het surfen op de smartphone of tablet;
4. Hogere conversie (het proces van potentiële klant naar daadwerkelijke klant).

Meer weten?
E-mail: info@webzuid.nl
Telefoon of WhatsApp: 06 – 402 483 16